Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 08.12.2019
“Pasqyra” është një kompani nga Prishtina, e cila merret me pastrimin e hapësirave të ndryshme, duke filluar nga shtëpitë e deri te objektet më komplekse. “Pasqyra” shpall 2 vende të lira për punë për nevojat e klientëve në qendrën tregtare Galeria shopping mall në Prizren.

Kualifikimi dhe kriteret

• Përvojë pune në pastrim

• Njohuri me specifikat e kësaj natyre të punës.

• Shkathtësi, përpikëri dhe korrektësi në punë

• Aftësi për të marrë përsipër përgjegjësitë që u takojnë.

• Aftësi për të punuar në grup.

• Të jenë nga mosha 25 – 40 vjeç/e.

Orari i punës sipas marrëveshjes.
Paga: fikse.

Të gjithë të interesuarit për aplikim apo informata më të hollësishme kontaktoni në 049 90 80 70 apo në info@pasqyra.eu.

Pasqyra
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)