Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 30.11.2019
Appdec në vazhdimesi mban të hapur konkursin për pranimin e praktikantëve në fushën e Zhvillimit të Softuerit (Software Development and Testing).

Të interesuarit, duhet të kenë njohuri të mira teorike në fushen e zhvillimit të softuerit dhe në njërën nga gjuhet programuese C# apo JAVA.

Mund të aplikojnë edhe ata që në të kaluaren mund të kenë aplikuar (nuk janë pranuar) apo nuk janë ftuar në intervistë.

Praktika zgjatë 3-4 muaj.

Aplikimi bëhet në web faqen appdec.com/apply

APPDEC
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)