Kthehu

Teknologji Informative - It

Net Developer
Appdec Prishtinë 11ditë të mbetura
Përshkrimi Afati për aplikim: 30.11.2019
Appdec shpallë konkurs pune për:
  • Inxhinier/Zhvillues Softueri Fillestar (Junior Software Developer/Engineer)

Kërkohet përvoje pune 0-2 vite në teknologji të Microsoft, përkatësisht në .NET Core, ASP.NET Core MVC, ASP.NET Core Web API, MS SQL Server; si dhe në frontend: HTML, CSS, JavaScript, Angular;

Kandidatët e interesuar mund të aplikojnë në web faqen e kompanisë: appdec.com/apply

APPDEC
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)