Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 22.11.2019
Detyrat dhe Përgjegjësite:
  • Njohja shumë e mirë e produkteve dhe e funksionit të tyre,
  • Mbajtja pastër dhe e rregullt e rafteve dhe magazinës;
  • Kontrolli i produkteve para se të ekspozohen;
  • Mirësjellja dhe komunikimi i duhur me klientët dhe kolegët, etj.


SPAR Kosova
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)