Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 22.11.2019
Detyrat dhe pergjegjesite:
  • Vendosja e produkteve ne tepsi per pjekje sipas standardeve te caktuara,
  • Pjekja e produkteve ,
  • Menaxhimi i sasise se pjekjes ne koordinim me menaxhmentin duke mos i kaluar limitet e hudhjeve,
  • Vendosja e produkteve te pjekura ne raftet per shitje,
  • Kontrollimi i te gjitha produkteve pjekurina & embelsira,
  • Sherbimi cilesor i kafes si dhe sherbimi i produkteve ashtu si standardizohet nga menaxhmenti i Spar Kosoves,
  • Mikepritja e klienteve, propozimi i produkteve, komunikimi i mirefillte me kliente,
  • Te merr porosi dhe kryej pagesa,


SPAR Kosova
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)