Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 22.11.2019
Detyrat dhe përgjegjësitë:
  • Përfundimi i të gjitha punëve të menaxherit, në rast të mungesës në ndërrimin e paradites
  • Përgjegjës për proceset e përditshme te arkave
  • Perkujdesjen e regjistrimeve javore
  • Shërbimi ndaj konsumatoreve
  • Barazimet e arkave
  • Kujdesi per sigurinë
  • Kujdesi procesin e pastërtisë
  • Njoftimi për mbylljen e marketit


SPAR Kosova
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)