Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 22.11.2019
Detyra dhe Përgjegjësite:
  • Mirëpret dhe komunikon me klientët me etikë të lartë profesionale;
  • Siguron që të gjitha produktet janë skanuar në mënyrë korrekte;
  • Kontrollon çdo produkt që kalon mbi arkë;
  • Kujdeset për gjendjen e cash-it në arkë;
  • Mirëmban në rregull ambjentin e punës duke e pajisur me furnizimet e nevojshme, etj.SPAR Kosova
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)