Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 27.11.2019
Pozita e kerkuar: Mirembajtje dhe pastrim i zyreve
Kohezgjatja e kontrates: 1 vite
Fillimi i punes: 01.12.2019
Orari i plote.
Lokacioni: Prishtine

Afati per aplikim deri me 27.11.2019

Protech AL
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)