Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 06.11.2019
ALBA-MEDIA, kërkon të bëjë pjesë të skuadrës Dy Programues PHP/Laravel.

Ne kërkojmë:

2+ vjet përvojë profesionale Laravel/PHP7 (E rëndësishme).Githashtu të ketë njohuri bazike në Magento, Drupal 8 / Wordpress MySQL,API + REST,JavaScript, AngularJS, React or Vue.js ,CSS3,Git.

Ne ofrojmë Paga që do varet nga përvoja juaj dhe nga njohuritë që do të sillni me vete. Ju mund të kaloni 10% të kohës tuaj të punës për kohën e studimit, (4 orë në javë) Kontratë e rregullt pune, pagë shumë e kënaqshme dhe progresive (jeni pjesë e fitimeve me bonuse) gjithashtu kushte shumë të mira pune.

Nëse jeni të interesuar për këtë pozicion, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj në adresën: albamedia0@gmail.com

ALBA-MEDIA
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)