Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 25.10.2019
K O N K U R S

“Tregtia” SHPK, shpall konkurs për Ing. të Ndërtimtarisë.

Kushti i nevojshëm është  përvoja  në  projektim  dhe  ekzekutim  (mbikëqyrje) të  rrugëve (infrastrukturës).
Vendi i punës do të jetë me kontratë 1 vjeçare me mundësi vazhdimi afatgjatë. Kushtet e punës janë sipas standardeve më të larta, si dhe pagat, orët e punës dhe ato shtesë paguhen sipas ligjit në fuqi.

Inkurajohen të gjithë kandidatët e interesuar të cilët i plotësojnë kushtet e cekura më lartë të aplikojnë duke dërguar aplikacionet në adresën elektronike në: info@tregtia.net apo aplikacionet mund të dërgohen edhe fizikisht tek zyrat e Kompanisë “Tregtia” SHPK me adresë Magjistralja Prishtinë-Fushë Kosovë, Rr. “Nëna Terezë”, 10 000 - Prishtinë dhe në numrin kontaktues: +383 (0) 45-457-479.
Konkursi do të jetë i hapur nga data 25 Tetor 2019

TREGTIA SHPK
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)