Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 28.11.2019
ASISTENT / E NË ADMINISTRATË

Kushtet:
  • TË KETË NJOHURI TË MIRA NË KOMPJUTER
     
  • TË JETË I/E AFTË PËR PUNË NË GRUP DHE PUNË NËN PRESION

Vendi: Fushë Kosovë

Per te aplikuar dergoni CV ne: primex.eu@gmail.com ose ne Viber +38649937807 duke shenuar poziten qe aplikoni ne Subject

ADRESA : Fushë Kosovë : “Rr. Nëna Terezë”,
TEL: +386 49 937 807

PRIMEX
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)