Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 20.11.2019
Kompania  Ritupack  shpk me seli ne fshatin Fortese, Komuna e Rahovecit,  e cila mirret me prodhimin dhe shitjen e produkteve ushqimore  te plastikes dhe aluminit shpalle  konkurs pune  per :
 • Shites Ambulantiv per (2 pozita)

Detyrat dhe pergjegjesite:
 • Prezantimi i produkteve te kompanise
 • Te respektoj politikat dhe procedurat e kompanise
 • Te jene te gatshem te punojne dhe jashte orarit per qellime te kompanise
 • Arritja e objektivave mujore te percaktuara
 • Prezanton risitë dhe qëndrimet e kompanisë
 • Përcjell konkurrencën në treg

Kualifikimet:
 • Të ketë patentë shoferin kat. B
 • Aftësi të shkëlqyeshme komunikimi
 • Aftësi të shkëlqyera të shitjes dhe negocimit
 • Gatishmëri për punë nën kushte presioni dhe punë me orar fleksibiliteti

Procedura e Aplikimit:

Kandidatët e interesuar mund të dërgojnë CV dhe dokumentet e tjera përcjellëse në e-mail adresën: info@ritupack.com me subjekt Shites ambulantiv. +383956334 nr.kontaktues

RITUPACK shpk
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)