Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 31.10.2019
Kërkohen 6 agjente (femra) për punë në call center. Puna ka të bëjë me shitjen e produkteve/shërbimeve për klientë jashtë Kosovës.

Alba Connect SH.P.K:
 • Kompani serioze me bazë stabile në treg
 • Kontratë pune të rregullt në përputhje me ligj
 • Paga me korrektësi të plotë
 • Mundësi në ngritje profesionale
 • Ambient i shkëlqyeshëm i punës
 • Staf serioz dhe i respektueshëm
Kushtet që duhet të plotësoni për aplikim:
 • Femër e moshës 20-30 vjeçare
 • Aftësi komunikimi verbal dhe drejtëshkrimor në gjuhën shqipe
 • Gatishmëri të punoni gjatë vikendit në të 2 oraret
 • Korrektësi dhe mirësjellje në punë dhe kolektiv
Detajet e pozitës:
 • Orari: 6 ditë pune (09:00-16:00 dhe 16:00-23:00)
 • Pauza: 45 minuta
 • Gjuha: Shqip
 • Paga startuese: 300 EUR (bruto)
Për të aplikuar, dërgoni CV në e-mail. Mos harroni të shkruani pozitën në "Subject".

Pas përzgjedhjes së kandidateve, do t'ju lajmërojmë përmes emailit dhe telefonit për datën/kohën e intervistës. Ju lutemi kontrolloni emailin dhe përgjigjuni në thirrjen tonë.

E-mail: puno@albaconnect.com
Viber/WhatsApp: +38349972700

Alba Connect
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)