Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 30.09.2019
Aztech Shpk është kompani lider me rrjetin më të madh të dyqaneve të shitjes me pakicë në lëmin e teknikës në tregun Kosovar. Momentalisht, kompania Aztech Shpk zhvillon aktivitetin e saj në 19 (tetëmbëdhjetë) pika të shitjes në qytete të ndryshme të Kosovës si në: Prishtinë, Prizren, Pejë, Gjakovë, Mitrovicë, Ferizaj, Gjilan, Suharekë, Malishevë, Fushë Kosovë, Lipjan dhe Vushtrri.

Aktualisht Aztech Shpk për Zyrën Qendrore kërkon të rekrutojë me orar të plotë;
 • Serviser i teknikës së bardhë (1 pozitë)
   
 • Serviser i teknikës së zezë (1 pozitë)

Detyrat dhe përgjegjsitë:
 • Të kryej servisimet në teren dhe në servis;
   
 • Të bëjë kontrollimin e pajisjes për të ardhur deri tek diagnostifikimi;
   
 • Të riparoj apo zëvendësoj pjesët jo operative;
   
 • Tu jap udhëzime konsumatorëve rreth përdorimit të pajisjeve;
   
 • Dhe detyra tjera të përcaktuar nga punëdhënësi.

Kualifikimet:
 • Preferohet të ketë të përfunduar shkollimin apo ndonjë trajnim relevant;
   
 • Për serviser të teknikës së bardhë preferohet të këtë eksperience pune ne fushën e teknikës së bardhë;
   
 • Të këtë njohuri teknike të pajisjeve të teknikës së bardhë si: Lavatriqe, enëlarëse, shporet elektrik / furrë, frigorifer / friz, thithëse elektrike etj.;
   
 • Për serviser të teknikës së zezë preferohet të ketë eksperiencë pune në fushën e TV dhe produkteve relevante.
   
 • Të ketë njohuri të mira të sistemeve elektronike;
   
 • Të jetë i gatshëm për trajnime të vazhdueshme;
   
 • Të jetë bashkëpunues dhe i gatshëm të punoj nën presion;
   
 • Kërkohet leje e vozitjes (kategoria B);
   
 • Aftësi të shkëlqyera komunikuese me klientët.

Ne ofrojmë:
 • Orar fleksibil të punës,
   
 • Ambient dinamik të punës me fuqinë e kompanisë lider në tregun kosovar,
   
 • Mundësi reale të zhvillimit profesional,
   
 • Njohje të teknologjive sipas trendëve të reja të zhvillimit, dhe
   
 • Pagë konkurruese.
Të interesuarit duhet të plotësojnë aplikacionin online në webfaqen tonë duke klikuar tek seksioni i Burimeve Njerëzore: http://aztech-ks.com/puna/

Afati për aplikim deri me datë: 30.09.2019.

Për informatën tuaj, vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen për intervistë nga Departamenti i Burimeve Njerëzore.


AZTECH
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)