Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 24.09.2019
Aztech Shpk është kompani lider me rrjetin më të madh të dyqaneve të shitjes me pakicë në lëminë e teknikës në tregun Kosovar. Momentalisht, kompania Aztech Shpk zhvillon aktivitetin e saj në 19 (nëntëmbëdhjetë) pika të shitjes në qytete të ndryshme të Kosovës si në: Prishtinë, Prizren, Pejë, Gjakovë, Mitrovicë, Ferizaj, Gjilan, Suharekë, Malishevë, Fushë Kosovë, Lipjan dhe Vushtrri.

Aktualisht Aztech Shpk për piken e shitjes ne Pejë kërkon të rekrutojë me orar të plotë;
 • Shitës/e në Pejë (2 pozita)

Detyrat dhe përgjegjsitë:
 • Mirëpritja e konsumatorëve dhe ofrim i shërbimeve,
   
 • Këshillon klientët duke u ofruar atyre sqarime për produktet,
   
 • Ndihmon konsumatorët për të bërë zgjidhej duke ndërtuar raporte të besueshëm-duke ofruar sugjerime dhe opinione,
   
 • Në bashkëpunim me menaxher-in/en organizon punët dhe përkujdeset që dyqani të jetë në përputhshmëri me instruksionet e kompanisë,
   
 • Raporton vonesat në liferim të mallit dhe defektet e produkteve,
   
 • Sigurohet që çmimet e produkteve të jenë të vendosura dhe te azhurnuara,
 • ï‚· Bën rregullimi dhe renditjen e produkteve sipas instruksioneve,
   
 • Monitoron dhe mirëmban dyqanin,
 •  
 • Dhe detyra tjera të përcaktuar nga punëdhënësi.

Kualifikimet:
 • Preferohet të ketë të përfunduar së paku shkollimin e lartë,
   
 • Preferohet së paku 1 (një) vit përvojë pune në shitje,
   
 • Të jetë metodik dhe i/e organizuar,
   
 • Fleksibil dhe i/e shpejt në zgjidhjen e problemëve,
   
 • Njohuri shumë të mira në kompjuter dhe produkteve që shet kompania,
   
 • Preferohet leje e vozitjes (kategoria B),
   
 • Preferohet të jene me vendbanim afër pikave të shitjes,
   
 • Aftësi të shkëlqyera komunikuese me klientët.
   
Ne ofrojmë:
 • Orar fleksibil të punës,
   
 • Ambient dinamik të punës me fuqinë e kompanisë lider në tregun kosovar,
   
 • Mundësi reale të zhvillimit profesional,
   
 • Njohje të teknologjive sipas trendëve të zhvillimit, dhe
   
 • Pagë konkurruese.
Të interesuarit duhet të plotësojnë aplikacionin online në webfaqen tonë duke klikuar tek seksioni i Burimeve Njerëzore: http://aztech-ks.com/electronics/burimetnjerezore/

Afati për aplikim deri me datë: 24.09.2019.

Për informatën tuaj, vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen për intervistë nga Departamenti i Burimeve Njerëzore.


AZTECH
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)