Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 31.10.2019
Profili i kompanisë:


„KoCon“ është një kompani me zyret e saj ne Peje (Semitronix), e cila është në bashkëpunim me Kompaninë Gjermane.

Ka një linjë të plotë të produkteve elektronike e bën shitjen e tyre ne tërë botën e cila ëshë e furnizuar nga prodhuesit me të njohur.

Ndërsa Stafi i „Kocon“ menaxhon përmbajtjen e produkteve elektronike për t’i informuar klientet rreth produkteve të disponueshme ne webfaqen.

Përgjegjësitë dhe detyrat:

• Krijimi, optimizimi dhe mirëmbajtja e përshkrimit të produkteve dhe teksteve të kategorive për dyqanin tonë online

• Importoje të dhëna në sistemet e brendshme të menaxhimit të të dhënave

• Optimizimi i prezantimeve të produktit


Kualifikimet profesionale:

• Diplomë universitare

• Aftësi te mira Menaxheriale

• Aftësi elektronike

• Njohja mirë e Excel

• Njohja të mira të gjuhës gjermane ose në gjuhën angleze

• Të jetë i/e mësuar të marrë vendime dhe përgjegjësi


Të interesuarit për vendin e punës duhet të paraqesin dokumentacionin si në vijim:

1. Letër kërkesë për punë

2. CV

3. Kopje të diplomave/certifikatave të përgaditjes profesionale


Të gjithë të interesuarit duhet t’i dërgojnë dokumentet nëpërmjet email adresës arber.nikqi@outlook.de


KoCon SHPK
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)