Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 26.09.2019
Kompania "PRIMUS engineering" me seli ne Obiliq e cila merret me Klimatizim - Ventilim.

Kërkon punëtor në teren për pozitën:
  • Instalues i klimave
  • Serviser i klimave

Kualifikimet për keto pozita:
  • Përvojë pune min. 1 vit (I kualifikuar për këto pozita)
  • I përgjegjshëm dhe i saktë në punë
  • I gatshëm për punë nën presion dhe me orar të zgjatur ndonjëherë.
  • Patent Shoferi kategoria B.

Vërejtje:
  • Orari i punës e Hënë - Shtune prej orës 8:30- 17:30
  • Kontrat pune afatëgjate.
Te interesuarit mund te na kontaktojne nga ora 9:00 deri 17:00.
Tel: 044 / 74 25 52
044 / 27 86 86
E-mail: info@primus-ks.com
Web: www.primus-ks.com

PRIMUS engineering
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)