Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 09.10.2019
Hotel Pejton
Shpall
Konkurs
  • Pastruese

Kualifikimet:Pervoj pune si dhe mosha 18-40 Vjec .

Kandidatet e interesuara te aplikojn E-mail: hotelpejton@hotmail.com ose ne adresen Rr.Pashko Vasa 14a Prishtine

Hotel Pejton
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)