Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 23.09.2019
Për një klient në sektorin e energjise, po kërkojmë staf me njohuri të gjuhës Gjermane që të na mbëshetesin ne fushën e kujdesit ndaj klientit.


Çfarë ofrojmë?
 • Pagë të lartë dhe bonuse
   
 • Sigurim shëndetësor
   
 • Shujtë ditore
   
 • Kontratë afatëgjatë dhe punë të sigurtë
   
 • Ambient atraktiv pune
   
 • Ekip të mirë dhe bashkëpunues
   
 • Mundësi zhvillimi në karrierë
   
 • Trajnime

Kualifikimet:
 • Keni njohuri të gjuhës Gjermane dhe theks të mirë
   
 • Ju shfaqni empati
   
 • Ju pëlqen telefonimi
   
 • Ju pëlqen tu përgjigjeni kërkesave të klientit përmes email-it
   
 • Jeni të orientuar drejt plotësimit të nevojave të klientit
   
 • I kuptoni nevojat e klientit dhe mund të bëni shitje inbound
   
 • Jeni të hapur, të besueshëm dhe i trajtoni shumë mirë klientët
   

Dërgoni CV-ën tuaj në: hr@evrotarget.com Ose
Aplikoni përmes linkut: https://www.evrotarget.com/jobs/kujdes-ndaj-klientit-sektori-i-energjise/

evroTarget
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)