Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 23.09.2019
Për një kompani qëmerret me prodhimin e kompjuterëve, po kërkojmë bashkëpunëtorë që të na ndihmojnë në fushën e kujdesit ndaj klientit duke u pergjigjur në telefonata dhe e-mail-a.

Çfarë ofrojmë?
 • Pagë mbi mesatare
 • Bonuse të larta
 • Sigurim shëndetësor
 • Orar të përshtatshëm (8:00-17:00 h)
 • Ambient të rehatshëm pune
 • Mundësi pë ngritje në karrierë
 • Çfarë kërkojmë?
 • Njohuri të gjuhës Gjermane
 • Shkathtësi të mira teknike
 • Punë ekipore dhe
 • Motiv për punë

Dërgoni CV-ën tuaj në: hr@evrotarget.com Ose
Aplikoni përmes linkut: https://www.evrotarget.com/jobs/kundenbetreuer/

evroTarget
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)