Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 09.10.2019
Kerkojme Ndimes Kuzhine me orar te plote pune 8 ore, me pervoje pune.

Kushtet që ofrojme ne:

Kontrate pune dhe

Pushim ligjor.Kushtet qe kerkojme:

Të banoje në Prishtinë


• Takimet për intervistë merren vetëm me termine, qe mund te na shkruani në e-mail resto@lebouchon-ks.com. Ose ne numrin kontaktues te restaurantit +38349957888


LE BOUCHON
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)