Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 09.10.2019
HOTEL PEJTON

Shpall konkurs per:

 • Nje Recepcionist (Mashkull)
   
 • Nje Recepcioniste (Femer)


Detyrat/Pergjegjësitë:
 • Përkujdeset për kryerjen e transaksioneve monetare si dhe kryen të gjitha pagesat sipas procedurave të arkës;
 • Presin mysafiret, bëjne check in respektivisht check out dhe marin pagesat
 • Të këtë afetsi të mirë komunikimi
 • Përgjegjës për pranimin, ruajtjen dhe kontrollimin e materialit të pranuar në recepcion
 • Përkujdesje të sjellshme dhe profesionale ndaj mysafirëve
 • Qendron gjithmone i informuar ne lidhje me cmimet e hotelit dhe promocionet aktuale.
 • Informon klientin ne kohe ne lidhje me prenotimet e dhomave
Kualifikime/Kërkesa:

 • Njohuri te Gjuhes Angleze
 • Aftesi shume te mira komunikuese
 • Aftesi negocim
 • Fleksibil dhe qasje diplomatike ndaj problemeve
 • Aftesi per te punuar nën presion
 • Të këtë afëtsi organizative
 • I interesuar dhe entuziast për punë;
 • Aftësi për të krijuar raporte të shkëlqyeshme ndër personale dhe punë ekipore.
 • Mosha:18-30 vjec.

Te interesuarit mund te lajmerohen ne E-mail Adresen: hotelpejton@outlook.com

Hotel Pejton
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)