Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 09.10.2019
Konkurs Punësimi:


Tregu Group kërkon të zgjërojë familjen e sajë duke shpallur konkurs pune në këto pozita:

  • Sektorista (meshkuj)
  • Arkatare


Detyrat dhe përgjegjësitë:
  • Përvojë pune të shtijes me pakicë.
  • Përgjësi për sektorin e caktuar.
  • Aftësi të mira komunimkimi.
  • Ambicie dhe motivim.

Apliko për tu bërë pjesë e një vendi të ngorhtë me kushte të mira pune.

Kandidatët që dëshirojnë të aplikojnë duhet  të aplikojnë permes:
Web: http://www.tregugroup.com/
apo  e_mailit: info@tregugroup.com
Dhe ta dergoni CV-në numrin Viber: +383/49/933/576
Ju mirëpresim

TREGU GROUP SHPK
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)