Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 09.10.2019
POZITA:
  • Recepsioniste 

PI Qendra Estetike hap konkurs për pozitën, Recepsioniste qe e dine gjuhen Turke rrjedhshëm ne te shkruar dhe te folur, aplikimi duhet të bëhet në adresën elektronike estetikapi@gmail.com
Ku duhet të ketë të bashkangjitur CV e Kandidates edhe një foto,si dhe dokumentet tjera përcjellëse: referencat nga punëdhënësit e mëparshëm.


• Do të kontaktohen vetëm kandidatët e përzgjedhura.
• Numrat kontaktues te Qendres tone jane 038-221-001 / 045-255-005
•Mosha nga 20 vjec deri ne moshen 30 vjec.

ADRESA: Gjendemi në Bulevardin Nëna Tereza (përballë Rings Caffe).

PI - Qendra Estetike
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)