Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 09.10.2019
POZITA: 
  • Infermiere me licencë të punës (2 pozita)

PI Qendra Estetike  hap konkurs për pozitën, Infermire me Licens të punës, aplikimi duhet të bëhet në adresën elektronike estetikapi@gmail.com
Ku bashkangjiten CV i Kandidates  edhe nje foto, si dhe dokumentet tjera përcjellëse:referencat nga punëdhënësit e mëparshëm, diploma e fakultetit, licensa e punës etj. Preferohet  njohja e Gjuhes Angleze.


• Do të kontaktohen vetëm kandidatët e përzgjedhura.
• Numrat kontaktues te Qendres tone jane 038-221-001 / 045-255-005
•Mosha nga 20 vjec deri ne moshen 30 vjec.

ADRESA: Gjendemi në Bulevardin Nëna Tereza (përballë Rings Caffe).

PI - Qendra Estetike
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)