Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 09.10.2019
Green Steam shpall KONKURS

Pozita: AUTO DETAILER
Vendi i punës: Prishtinë

Detyrat dhe përgjegjësitë:
 • Pastrim gjeneral të automjeteve me avull të thatë (çdo detal)
 • Njohuri në përdorimin e preparateve të duhura në kozmetikën e automjeteve
 • Ndjek hollësisht procedurën e pastrimit të automjeteve (prej fazës fillestare deri në atë finale, para dorëzimit tek klienti)
 • Përdor pajisjet me avull në përputhje me manualet e punës me pajisjet profesionale
 • Mirëmban dhe kujdeset për pajisjet profesionale
 • Respekton rregullat e punës të specifikuara sipas kodit të etikës të Green Steam
 • Pranon detyrat e deleguara nga menaxhmenti

Kushtet:
 • Të jetë i shkathët
 • Të ketë njohuri dhe eksperiencë në pastrimin e automjeteve
 • Aftësi komunikimi, organizimi dhe orientimi
 • Të jetë në gjendje të punojë i pavarur poashtu edhe në punë ekipore.

Të interesuarit të aplikojnë në adresën elektronike info@gs-ks.com ose në numër të telefonit 049 880 777.

GreenSteam Sh.p.k
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)