Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 08.10.2019
Ju njoftojme se ne piken tone te fitnessit kerkohen

  • 2 recepsionista (te dy gjinitë),


Orari eshte i plot 8 oreshesh, me dy ndrrime nga ora 07:00 deri 15:00 dhe ndrrimi mbasdites 15:00 deri 23:00.


Te interesuarit mund te kontaktojne ne nr. e tel. per me shume info.

044855222

plator.selimi@hotmail.com


Fitness
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)