Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 20.08.2019
Kopshti i Fëmijëve DEA Shpall konkurs për këto vende të lira pune:

1. EDUKATORE.
2. MESUESE ME GJYSME ORARI.


Kushtet dhe pergjegjesit e punes:

1.Të këtë të perfunduar fakultetin e edukimit (Programi Parafillor)
  • Shkolla e lart pedagogjike (Drejtimi për Edukatore)
  • Fakulteti Filozofik (Dega e pedagogjisë)

2. Fakultetit i Edukimit (Programi Fillor)
  • Të kete aftesi te mira komunikimi organizimi dhe bashkpunimi
  • Të jetë e përgjegjshme ,kreative
  • Të ofroj perkujdesje Fizike dhe emocionale per fëmijët.
  • Eshtë e preferueshme përvoja e punës.

Të interesuarat të dërgojn CV-në me foto dhe leter motivuese të bashkangjitur në adresën elektornike:

ymranez@gmail.com

Koha e aplikimit 14-20 gusht 2019
vetëm kandidatet që do të përzgjedhen në rethin e ngusht do të ftohen në intervist.
Info në tel : 044-113-991, 044-116-616


Kopshti i Fëmijëve "DEA"
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)