Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 24.08.2019
FRONTEND DEVELOPER

Spinp Agency shpall konkurs për 1 vend të lirë pune në pozitën Frontend Developer me përvojë pune.

Kriteret:
- Kandidati-ja duhet të ketë përvojë pune, minimum 3 vite,
- Nga ju kërkohet të bëni zgjidhje moderne për website dhe web responsive,
- Të keni njohuri të shkëlqyeshme në: HTML5, CSS3, JavaScript, jQuery, Bootstrap. Njohurite rreth VueJS dhe AngularJS do tÄ“ jenÄ“ përparsi për kandidatet,
- Aftësi pune të përbashkët (me ekip),
- Diploma e Universitetit e preferuar por jo e domosdoshme,
- Kandidatët, njohës të gjuhës gjermane do të kenë përparësi.

Ne ju ofrojmë:
- Kushte të mira të punës si dhe orar të përshtatshëm të punës,
- Mundësi avancimi të vazhdueshëm me një pagë konkurruese në treg,
- Mundësi udhetimi jasht vendit,
- Projektet interesante,
- Një ambient modern dhe në qendër të Prishtinës (Ulpianë) si dhe teknologjinë me të avancuar në treg,
- Një ekip të motivuar me kulturë pune dhe një hapesirë shumë të gjerë për idetë tuaja,

Të gjithë të interesuarit duhet të dërgojne CV-te, së bashku me disa nga punët/projektet e tyre (2-3 projekte) dhe duhet cekur pozitën për të cilën aplikojnë (Obligative) në emailin:

jobs@spinpagency.com

Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen për intervistë! 

SPINP Agency
Website & Software Company


SPINP AGENCY
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)