Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 24.08.2019
UI/UX & WEB DESIGNER
ORAR TË PLOTË TË PUNËS


SPINP Agency shpallë konkurs për 1 vend të lirë të punës për, UI/UX & Web Designer.

Nga Kandidatët kërkohet:
- Të përmbushni njohuri të mira (obligative) në: Adobe Photoshop, Ilustrator, si dhe njohuritë me After effect, indesign, etj. janë përparsi për kandidatët,
- Të keni dhe tregoni kreativitet në dizajne,
- Të bëni dizajn të brendeve, etj.

Ne ju ofrojmë:
- Kontratë të rregullt të punës menjëher pas fillimit të punës,
- Projekte shumë interesante,
- Kushte të mira të punës si dhe orar të pershtatshëm të punës,
- Një ambient modern pune si dhe teknologjinë më të avancuar,
- Një ekip të motivuar me kulturë pune dhe një hapsirë shumë të gjerë për idetë tuaja,

Të gjithë të interesuarit duhet të dergojnë CV-në, së bashku me disa nga punët/projektet e përfunduara, në emailin:
jobs@spinpagency.com , duke cekur pozitën për të cilën po aplikoni në subjekt të emailit (Obligative).
Të gjithë kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen dhe ftohen për intervistë!

Prishtinë,
SPINP Agency


SPINP AGENCY
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)