Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 20.08.2019
“COTTONFIT GROUP SHPK”

Një kompani e njohur në fushën e prodhimit dhe tregtimit të produkteve te veshjeve  kërkon të punësojë:
 • Agjent të Shitjes

Detyrat dhe përgjegjësitë  
 • Identifikimi i mundësive të reja të shitjes                ·  
 • Raportimi në baza ditore gjatë vizitave në terren            
 • Përmbushja e objektivave të caktuara të shitjes mujore        
 • Komunikimi i përditshëm me klientët për shitjen e produkteve.
 • Krijimin dhe mbajtjen e marrëdhënieve efektive me klientët aktual dhe potencial.

Kërkesa për kandidatët:
 • Të kenë eksperiencë pune në këtë fushë më së paku 1 vit
 • Te jete i gatshem te punoj me orar fleksibil
 • Aftësi të mira komunikuese dhe negociuese.
 • Posedimi i lejes se drejtimit.
 • Universiteti përbën avantazh.
 • Mosha 22-35 vjec.

Për të aplikuar ju lutem dërgoni CV-te dhe dokumentat tjera që vërtetojnë kualifikimet tuaja bashkangjitur fotografinë tuaj në e-mail: cottonfit.ks@gmail.com
Data e aplikimit deri më 20.08.2019

Cotton Fit Group
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)