Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 31.08.2019
THE VERY BEST AIR PURIFIER FOR GERMS, BACTERIA, VIRUSES WITH ANTIMICROBIAL. SWISS COMPANY

E vetmja kompani udhëheqëse në rajon e licensuar për pajisje shëndetsore për ajer. E themeluar në vitin 1987 në Zvicerr, tani me përfaqesi edhe në Kosovë, dhe me qëllim të zgjerimit të kompanis sonë, ne shpallim konkurs për:

AGJENT TË SHITJËS – 30 POZITA NË TËRË TERRITORIN E KOSOVËS

Detyrat dhe pergjegjesitë
  • Promovon dhe shet pajisje të cilat ofrojne shëndet për ambientet tona;
  • Identifikon mundësite për shitje dhe gjetjen e klienteve të rinj;
  • Pergadit propozime, zgjedhje dhe negocion oferta;
  • Mirembane mardhenie të vazhdueshme me klient.

Kualifikimet e kerkuara
  • Pervoja e punes në shitje direkte perparesi;
  • Aftesi të shkelqyera komunikuese dhe aftesi për të punuar në ekip;
  • Te jetë i gatshem të punoj me orar fleksibil;
  • Puna në qifte përparesi;
  • Të posedoj veturë personale ose në shfrytëzim;
  • Pantent shofer të kategorise B.

Ju do të jeni pjesë e një mjedisi dinamik ku fokusi kryesor është shitja. Kompania ofron bonuse në bazë të arriturave të targetit të shitjes. Seminare të rregullta brenda dhe jashtë vendit.
Të gjithë kandidatet e interesuar duhet të aplikojne online në formë elektronike në emailin: swisshealth1@hotmail.com

Për detaje dhe informacione shtesë, mund të kontaktoni me Arton Simnica në këtë numër: 045/611-512

Konkursi mbetet i hapur deri me 31.08.2019

Banksmore SHPK
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)