Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 11.09.2019
                                                                      Tregu Group
                      
                                                                  Konkurs Punësimi

Tregu Group zhvillon aktivitetet tregtare dhe sherbyese në 5 Qendra .. Posedon hapsira me ambient të mbyllur me kushte bashkëkohore.
"TREGU GROUP" është njëra ndër Kompanitë më të suksesshme për punësim në qytetin  e Prishtinës andaj i motivojmë kandidatët që të na bashkohen në rrugëtimin tanë.

Tregu Group funksionon si tërësi me një asortiment të pakrahasueshëm dhe funksionon në dhjetë njësi shërbimi:

1. Tregu me peme dhe perime
2. HiperMarket
3. Produktet e bylmetit
4. Produktet e mishit
5. Paisje Shtëpiake
6. Textil
7. Prodhime ëmbëlsirash
8. Prodhime ushqimesh tradicionale
9. Fast Food
10. Restaurant and Bar Caffe

Tregu Group shpall konkurs pune për pozita plotesuese ne te gjitha pikat për:

      1. Arkatare
      2. Sektorist (Mashkull)

 Detyrat dhe përgjegjësitë:
  • Përvojë pune të shitjes me pakicë
  • Përgjegjëse për sektorin e caktuar
  • Aftësi të mira komunikimi me klient
  • Ambicie dhe motivim

Kandidatët që dëshirojnë të aplikojnë duhet  të aplikojnë përmes Web: http://www.tregugroup.com/ apo e-mailit: info@tregugroup.com Dhe ta dergoni CV-në numrin Viber: +383/49/933/576

*Kontaktohen për intervistë vetëm më të vlerësuarit.

TREGU GROUP SHPK
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)