Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 25.08.2019
KONKURS – VENDE TE LIRA PUNE

Kompania  e Sigurimit Fizik “DELTA Security” Sh.p.k ofron mundësi afat-gjatë të punësimit, perspektivë për karrierë, avancim personal dhe kushte te mira pune.

Ne kërkojmë kandidatë për të plotësuar pozitat vijuese në Prishtinë:
  • Oficer Patrullues për Prishtinë  –  8 Pozita

Kualifikimet dhe aftësitë e përgjithshme që kërkohen nga kandidatët:
  • Te kenë te përfunduar minimum shkollën e mesme, shkollimi superior i preferuar;
  • Përvoja e punës në lëmin e Sigurimit e preferuar;
  • Mos të kenë qenë të dënuar apo ndjekur penalisht;
  • Aftësi të shkëlqyeshme të komunikimit, raportimit dhe qasjes në punë;
  • Aftësi për të punuar në situata stresuese;
  • Aftësi për të punuar i pavarur si dhe në punë ekipore në ambient dinamik
  • Të jenë të licencuar nga Ministria e Punëve të Brendshme për Sigurim Themelor.

Kandidatët duhet të kenë:
  • Patentë shoferi valid, kategoria B;
  • Përvojë të mirë në vozitje dhe njohuri për makina;
Kandidatët e interesuar mund të lajmërohen çdo ditë pune nga ora 9:00 në zyrën Qendrore të kompanisë, adresa: Rr. Enver Maloku nr. 108/1 Bregu i Diellit (në objektin  Furra Qerimi  1, kati III-të), Prishtinë, apo ti dërgoni CV-të përmes postës elektronike në e-mail adresën: apliko@deltasecurity.biz.

Afati për aplikim është i hapur deri me datën 25 Gusht 2019.
JU MIREPRESIM!

Delta Security
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)