Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 07.09.2019
POZITA: Recepsioniste

ESTEMED Medical Center hap konkurs për pozitën, recepsioniste, aplikimi duhet të bëhet në adresën elektronike
estemedmedikal@hotmail.com ku bashkangjiten CV i Kandidates  edhe nje foto, si dhe referencat nga punëdhënësit e mëparshëm.

Njohja e gjuhës Turke obligative.
• Do të kontaktohen vetëm kandidatët e përzgjedhura.
• Numrat kontaktues te Qendres tone jane 038-220-025 , 049-399-195.

ADRESA: Gjendemi përballe Menzes se Studenteve, mbi Banken Ekonomike, AKTASH.

ESTEMED - QENDRA ESTETIKE
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)