Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 31.08.2019

Kerkojmë kamarier/e, barmen/e dhe ndihmes kuzhinjer/e me orar te plotë 8 orë, me pervoje pune.

Kushtet që ofrojme ne:
  • Kontrate pune dhe
     
  • Pushim ligjor.


Kushtet qe kerkojme:

Të banoj në Prishtinë

Të flas rrjedhshem gjuhën angleze ( vlene per kamarjer/e )


• Takimet për intervistë merren vetëm me termine, qe mund te na shkruani në e-mail resto@lebouchon-ks.com. Ose ne numrin kontaktues te restaurantit +38349957888


LE BOUCHON
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)