Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 20.08.2019

Aztech Shpk është kompani lider me rrjetin më të madh të dyqaneve të shitjes me pakicë në lëmin e teknikës në tregun Kosovar. Momentalisht, kompania Aztech Shpk zhvillon aktivitetin e saj në 18 (tetëmbëdhjetë) pika të shitjes në qytete të ndryshme të Kosovës si në: Prishtinë, Prizren, Pejë, Gjakovë, Mitrovicë, Ferizaj, Gjilan, Suharekë, Malishevë, Fushë Kosovë dhe Lipjan.

Aktualisht Aztech Shpk për Zyrën Qendrore kërkon të rekrutojë me orar të plotë:
 • Teknik (Serviser) i teknikës së Zezë (Televizorëve)

Detyrat dhe përgjegjsitë:
 • Përgjegjës për riparimin e produkteve të teknikës së zezë respektivisht televizorëve.
   
 • Përgjegjës për diagnoztifikim të problemeve teknike.
   
 • Përgjegjës për pjesë reserve në kategorinë e tijë.
   
 • Përgjegjës për mbarvajtjen e punës në kategorinë e tijë.
   
 • Të raportoj tek menaxheri i departamentit në baza te rregullta (sipas kërkesës).

Kualifikimet:
 • Të ketë njohuri të mira teknike në fushën e teknikës së zezë.
   
 • Të ketë experience pune në fushën e teknikës së zezë.
   
 • Preferohet të ketë të përfunduar shkollim të lartë apo trjanime relevante.
   
 • Të jetë i gatshëm për trajnime të vazhdueshme.
   
 • Të jetë bashkëpunes dhe i gatshëm të punoj nën presion.
   
 • Të ketë aftësi të mira komunikuese.
   
 • Të ketë leje të vozitje

Ne ofrojmë:
 • Oeksibil punës,
   
 • Ambient dinamik të punës me fuqinë e kompanisë lider në tregun kosovar,
   
 • Mundësi reale të zhvillimit profesional,
   
 • Njohje të teknologjive sipas trendëve të reja të zhvillimit, dhe
   
 • Pagë konkurruese

Të interesuarit duhet të plotësojnë aplikacionin online në webfaqen tonë duke klikuar tek seksioni i Burimeve Njerëzore: http://aztech-ks.com/electronics/puna/?

Afati për aplikim deri me datë: 20.08.2019.

Për informatën tuaj, vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen për intervistë nga Departamenti i Burimeve Njerëzore.


AZTECH
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)