Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 30.07.2019
ZEPTER KOSOVA shpall konkurs për :
Prezantues /e dhe udhëheqës/e të projektit 
 • 4 Pozita (2 femra dhe 2 meshkuj) për Prishtinë

Zepter ju ofron:
 • Të jeni pjesë e brand -it me Renome Botërore ZEPTER.
 • Afirmim shoqerorë dhe psikologjik.
 • Kontratë pune, pagë fikse (500 € - përfshirë provizionin) .
 • Prodhime të Zepter, dhurata dhe bonuse të ndryshme mujore dhe vjetore.
 • Trajnime dhe Seminare të ndryshme,zhvillim të karrierës përmes ideve dhe projekteve të inicuara nga  ju.
 • Karriere të sigurtë.
 • Orar fleksibil.

Kriteret:
 • Mosha  23 - 30 vjeçar /e .
 • Diplomë në Marketing (përparësi).
 • Preferohet patent shofer të kategorisë B.
 • Eksperiencë në promovim .
 • Paraqitje të mirë dhe sjellje pozitive në përgjithësi.
 • Aftësi të mira planifikuese, prezantuese, organizative dhe të jetë ambicioz /e në përmbushjën e kërkesave.
Përgjegjësitë:
 • Promocion (shtande,evente)  për aktivitetet e brand-it ZEPTER.
 • Prezentimi i produkteve gjatë aktiviteteve të promocionit.
 • Të informoj klientët rreth metodave më të reja për të jetuar shëndetshëm.
 • Prezantime përbrenda kompanisë.
 • Bashkëpunues  në punë ekipore.

Vetëm kandidatët e përzgjedhur ftohen në intervistë.

Konkursi është i hapur deri më: 30.07.2019
CV-të mund t`i dërgoni në: info@zepterkosova.com &  gezimsherifi@zepterkosova.com

Zepter Kosova
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)