Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 24.07.2019
Europipe SHPK me seli në Suharekë , për nevoja të plotësimit të stafit në pikën shitëse në Suharekë , shpall :

KONKURS

Për një (1) vend të lire pune në pozitën:
 • Shitës Ambulantiv

Detyrat dhe përgjegjësitë:
 • Shitja Ambulantive e Produkteve
   
 • Mirëmbajtja e shërbimeve në tregun egzistues
   
 • Zgjerimi i Tregut
   
 • Prezantimi i produkteve dhe kampanjave tek klientët potencial
   
 • Hulumtimi i tregut dhe aktivitetit të konkurrencës
   
 • Raportim ne baza javore
Kushtet për Aplikim:
 • Të ketë së paku të kryer shkollën e mesme
   
 • Të ketë license vozitje kategoria B
   
 • Flekisibiltet në kryerjen e detyrave
   
 • I shkathët dhe komunikativ
   
 • I aftë për punë ekipore
   
 • Përvoja e punës në shitje është përparësi

Përparësi kanë kandidatët me përvojë pune në lëmin e shtijes së produkteve hidrosanitare dhe të ngrohjes

Aplikimi:

Dërgo CV-në me foto në: info@europipe-ks.com

Koha e aplikimit der më: 24.07.2019

Vetëm kandidatët të cilët hyjn në listë të ngushtë do të ftohen në intervistë.


Europipe Shpk
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)