Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 07.08.2019
Kerkojmë kamariere, kamarier me orar te plotë 8 orë, me pervoje pune.

Kushtet që ofrojme ne:
  • Kontrat pune dhe
  • Pushim ligjor.

Kushtet qe kerkojme:
  • Të banoj në Prishtinë
  • Të flas rrjedhshem gjuhën angleze.

• Takimet për intervistë merren vetëm me termine, qe mund te na shkruani në e-mail resto@lebouchon-ks.com. Ose ne numrin kontaktues te restaurantit +38349957888

LE BOUCHON
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)