Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 07.08.2019
KONKURS PUNE

Punëtor/e në pastrim:
  • Meshkuj (1 Pozite) - Objekti i Devolli Corporation, lokacioni Peje
  • Femra (2 Pozita) - Objekti Klan Kosova, lokacioni Prishtinë

Pervojë pune në pastrim,
Njohuri rreth punës dhe të jete korrekt\e ne punë,
Pagesa me marrveshje.
Te interesuarit të kontaktojn në numrin telefonit +383 49 348 468, ose ne email kristal_b@hotmail.com

Kompania e Pastrimit Kristal B
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)