Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 30.09.2019
NTSH KES  - SHPALL KONKURS PËR 10 PUNTORE.

- 10 SERVISER TE TEKNIKES SE BARDHE

Kushtet e punës:
Orari i punës do jetë prej 09:00 deri 18:00  duke perfshi edhe 60  minuta pauze.
Vendi i punes do jene ne zyret qendrore te kompanise (Rr.Rexhep Krasniqi , Lagjia Emshir , Prishtine ).

Kualifikimet per Serviser te Teknikes se Bardhe:

Kandidadi kerkohet qe te kete njohuri shume te mira rregullimit te paisjeve shtepiake (mundesisht te deshmohet gjate intervistes tek ne),

Aplikacionet dhe CV mund te dergoni ne:
facebook.com/KosovaElektroteknikServis
ose e-mail:
kes_service@yahoo.com

Ose te kontaktoni ne Numrat e Tel:

044123695 / 049123695
JU LUTEMI CV-NË TUAJ,  DËRGOJENI NË  NË FAQEN ZYRTARE NË FACEBOOK NE INBOX TE FAQËS.

044 123 695
https://www.facebook.com/KosovaElektroteknikServis
kes_service@yahoo.com

Ose për më shumë informata:

Director: kes_lumi@yahoo.com / +377 44 123 695

Tel: +37744358045

Web: www.kes-ks.net

Fb: www.facebook.com/KosovaElektroteknikServis

Add: Rr. Rexhep Krasniqi Nr. 367 , Lagjia Emshir, 10000 Prishtinë

Orari I Punes

E hene – E Shtune :

9:00 am - 6:00 pm

(Perfshihet 60 minuta Pauze)

Ku mundë të na gjeni ?

Adresa: Rr. Rexhep Krasniqi Nr. 367 , Lagjia Emshir, 10000 Prishtinë.

Videot se ku mundë të na gjeni ,Rruga që ju dërgon në KES  ↓

https://www.facebook.com/video.php?v=852636624768765&set=vb.520741131291651&type=3&theater

https://www.facebook.com/video.php?v=852636624768765&set=vb.520741131291651&type=3&theater

Vetëm kandidatët potencial do te ftohen në intervistë!

KES
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)