Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 06.07.2019
Pasta Fasta rekruton:
  • Ndihmese kuzhine

Pergjegjesite:

•Zierje e pastave
•Grirje e perimeve 
•Larje e eneve dhe mirembajtje e vendit te punes.


Orari nje jave paradite 8:00-16:00 dhe java tjeter pasdite 16:00-00:00, paga 250€.
Dy lokacionet jane me pozita te lira ne qender dhe tek rruga B.

Per aplikim 049430113.


Pasta FASTA
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)