Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 29.06.2019
Mundësi Pune - Asistente e Menaxherit

Kushtet:

1) E domosdoshme përvoja e punës në shitje
2) Të jetë e shkathët dhe komunikative
3) Të ketë njohuri në punë administrative


Për aplikim duhet të paraqiteni personalisht në MOB IN Fushe Kosove:

Tel: 049 937 864

www.mobin-ks.com
info@mobin-ks.com


MOBIN
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)