Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 01.07.2019
Kompania Smartshop operon në tregun Kosovarë që nga viti 2002 me qellim të plasimit të produkteve dhe markave botërore për konsumatorët Kosovar.


Nëse dëshironi të bëheni pjesë e ekipit duke dhëne kontributin tuaj në pozitën Agjent ne Call Center për zhvillim të mëtutjeshëm të kompanisë si dhe përvojës suaj,

Mundesi kandidimi keni edhe ne adresen info@smartshop-ks.com.


Nga kandidatët kërkohet:


- Te jane komunikativ

- Fleksibil ne orar te punes

- Të përshtatshëm për pune ekipore

- Të përgjegjshëm dhe me vete iniciative

Aplikimi duhet gjithsesi të përfshije edhe CV-në tuaj!


Smartshop Tv Shopping


Smartshop Tv Shopping
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)