Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 29.06.2019
Pozita: Teknik i ngrohjes, ftohjes dhe ventilimit
ID e punes: ZR_21_JOB

Përgjegjsitë:
• Instalimi, mirëmbajtja dhe riparimi i sistemeve dhe pajisjeve të ventilimit dhe klimatizimit;
• Identifikimi i rreziqeve të mirëmbajtjes në pajisje;
• Diagnostikimi i gabimeve elektrike dhe mekanike për sistemet HVAC;
• Pastrimi, rregullimi dhe riparimi i sistemeve të ventilimit dhe klimatizimit;
• Kryerja e riparimeve emergjente menjëherë dhe me efikasitet;
• Mbajtja e regjistrave të përditshëm dhe të dhënat e të gjitha funksioneve të mirëmbajtjes.


Kërkesat:
• Diploma e shkollës së mesme;
• Njohuri  të avancuara të klimatizimit, ftohjes dhe ngrohjes.
• Shkathtësi të shkruar, verbale dhe ndërpersonale.
• Të aftë në leximin e skemave dhe planeve të punës.


Gjuhët e kërkuara:
• Shqip-Shumë mire
• Anglisht-avantazh


Lloji i punësimit:
• Me orar të plotë

Lokacioni i punës:
Prishtine, Zona Industriale, Kosove

Të interesuarit le te telefonojne ne kete numer +38349368700

itbm group
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)