Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 25.06.2019
DELTA Security është Kompani private profesionale e cila ofron shërbime të sigurisë. Delta Security ofron mundësi afatgjate të punësimit, perspektivë për karrierë, avancim personal dhe kushte të mira pune.

Shpall konkurs: 4 vende të lira pune

Pozita:
  • Teknik Instalues

Përshkrimi i Detyrave:

- Instalim, servisim dhe mirëmbajtje te Sistemeve te Sigurisë, (Sistem alarmi dhe kamerave të sigurisë).

Kualifikimet dhe aftësitë e përgjithshme që kërkohen nga kandidatët:

- Te kenë te përfunduar minimum shkollën e mesme, shkollimi superior i preferuar;
- Pervojë pune një vjeçare në montimin e sistemeve të sigurisë (Sistem alarmi dhe kamerave të sigurisë);
- Të posedoj patent shofer;
- Aftësi të shkëlqyeshme të komunikimit, raportimit dhe qasjes në punë;
- Aftësi për të punuar në situata stresuese;
- Aftësi për të punuar i pavarur si dhe në punë ekipore në ambient dinamik.

Afati dhe forma e aplikimit:

Afati i aplikimit është deri me 25 Qershor 2019. Kandidatët e interesuar mund të lajmërohen çdo ditë pune nga ora 09:00 në zyrën Qendrore të kompanisë, adresa: Rr. Enver Maloku nr. 108/1 Bregu i Diellit (në objektin  Furra Qerimi  1, kati III-të), Prishtinë, apo ti dërgoni CV-të përmes postës elektronike në e-mail adresën: apliko@deltasecurity.biz.

JU MIREPRESIM

Delta Security
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)