Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 10.07.2019
“Roof Sh.p.k.”
                                  
Roof Sh.p.k. me kater subjektet e sajë “Roof Bistro”, “Roof Food”, “Roof Burger dhe “Bite” me këto lokacione: Roof Bistro në lagjen Kalabria, Roof Food në lagjen Bregu i diellit tek Qendra Tregtare, dhe ne lagjen Tophane Rr. U.ç.k. tek Qafa, Roof Burger në lagjen Bregu i diellit tek Qendra Tregtare dhe ne Fush Kosove tek Zona Industriale dhe Bite në lagjen Tophane Rr. U.ç.k. te Qafa:
Hap konkurs punësimi për këto pozita

1. Kuzhinjer-e
2. Kamarier
3. Shankist
4. Ndihmës kuzhinjer
5.  Enlarës-e
6. Shitëse

  Detyrat dhe përgjegjësitë:

- Entuziazëm dhe pasion për të ofruar shërbim të shkëlqyer
- Përpikmëri, mirësjellje dhe kujdes ndaj klientëve
- Aftësi të mira komunikimi me klient
- Ambicie dhe motivim

Kandidatët që dëshirojnë të aplikojnë duhet të aplikojnë përmes Webfaqes: tregugroup.com apo  e_mailit:  info@tregugroup.com, poashtu dhe ta dergojnë CV në numrin Viber dhe +383/49/933/576

Bëhu pjesë e ekipit më të madh dhe më të respektuar në Kryeqytet, që gëzon kushte të veçanta dhe trajtim njerzorë. 
Ju mirpresim.

roof
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)