Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 23.06.2019
Portali i Punës, www.punaime.org, është kompani me staf të specializuar në publikimin e shpalljeve për punë dhe Rekrutimit, dhe me qëllim të zgjerimit të saj në tregun e Kosovës, kërkojme:

AGJENT TË SHITJES - PRISHTINË


PËRGJEGJËSITË:

 • Viziton klientët potencial, promovon dhe shet shërbimet e kompanis për persona fizik dhe biznense;
 • Përgjegjës për rekrutim të klientëve të ri;
 • Ofron konsultime profesionale për klientë në lidhje me shërbimet e kompanisë;
 • Këshillon klientët potencialë në lidhje me përzgjedhjen e shërbimeve;
 • Përfaqëson denjësisht kompanis tek publiku, qoftë në telefon apo në takime;
 • Përgaditë planin mujor dhe javor të vizitave tek klientët;
 • Përgaditë raportet mujore, javore dhe ditore (sipas kërkesës) dhe i dërgon tek Menaxheri.


KUALIFIKIMET:

 • Diplomë universiteti në ekonomi, juridik apo të ngjashme;
 • Një (1) vit përvojë pune në shitje;
 • Të ketë imazh profesional, etikë dhe sjellje të mira;
 • Të ketë shkathtësi të shkëlqyeshme ndër-personale dhe të komunikimit;
 • Të ketë shkathtësi të shkelqyeshme organizative dhe të menaxhimit të kohës;
 • Të ketë njohuri të gjuhës angleze.
 • Posedimi i patentë shoferit (kategoria B).

CV- në dhe Letrën motivuese, duhet ta dërgoni në e-mail adresën: info@punaime.org.
Vetëm kandidatët që i plotësojn kushtet e konkursit do të ftohen për fazat tjera të rekrutimit.

Afati i aplikimit deri me 23/06/2019

Puna Ime
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)