Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 30.06.2019
Bëhuni pjesë e BURGER KING si Anëtar Ekipi për:

BURGER KING® po punëson anëtarë të ekipit për restorantet tona. A keni prirje për shërbim të shkëlqyeshëm të klientit, lidership, frymë ekipi dhe po kërkoni një shansë për të shfaqur talentet tuaja? Ne duam të dëgjojmë nga ju!

Përmbledhje: Anëtari i ekipit është përgjegjës për të ndihmuar me punën e përditshme të restorantit. Ajo/Ai duhet të sigurojë shërbime miqësore dhe të personalizuara me ushqime të shkëlqyera, në një mjedis të pastër dhe tërheqës.

PËRGJEGJËSITË:
  • Të asistojë në operacionet e përditshme;
  • Të mirëpres mysafirët;
  • Të merr porosi dhe pagesa;
  • Të përgatis ushqimin e porositur nga klientët;
  • Të sigurojë pastërtinë e pergjithshme të restorantit;
  • Të asistojë në arritjen e objektivave të restorantit.

KËRKESAT:
  • Të jeni të orientuar në sherbime ndaj klientit;
  • Të jeni të motivuar për punën në ekip;
  • Të jeni të gatshëm te punoni me orar fleksibil;
  • Përvoja në industri të ngjajshme është e preferueshme.

Ne ofrojmë kushte të shkëlqyera dhe mundësi avancimi
Të gjithë të interesuarit mund të dërgoni CV-në apo të dhënat personale: (Emri dhe Mbiemri, Ditëlindja, Lokacioni, dhe Numri i Telefonit)

(JU LUTEM NË TITULL CEKENI POZITËN DHE LOKACIONIN)

në e-mail adresën: jobs@burgerking.al

Konkursi është i hapur deri më datën 30.06.2019

Burger King
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)